Alla inlägg den 3 augusti 2008

Av Maglin - 3 augusti 2008 22:40

Bara en rapport från helgen, för jag kommer inte på så mycket annat att skriva om. Är liiiite trött.

I fredags kom hon äntligen hem hon den där, tack å lov. Maken till tråkig vecka har jag inte varit med om sen jagvetintenär...

Med sig hade hon en present från Annika och Andreas. Ett USB-minne, äntligen =)

Hade varit dutti å kommit ihåg att både städa och vattna blommor med.


Söndag var sista dagen för våra inlämningsuppgifter och mestadels av helgen har gått åt till att fixa den sista. Ett schemaarbete på en onlinesida som heter fastpool.se. Rekommenderas. Lite bökig när man inte vet teorin bakom schemaläggning eller har bra koll på arbetsreglerna, men men. Det blev nåt iaf. Tyvärr är det mesta så i vår skola tycker jag. "Fattas" alltid en massa info. Klart man kan kolla mycket själv, men inte allt.

Finns en uppgift som inte är inlämnad, har fortfarande inte fått sakerna som behövs till demav läraren... Suck...


Mitt i detta har nätet så klart fortsatt krångla, så skriva in uppgifter i fem minuter, sitta och svära i fem och under tiden glömma bort vad jag höll på med.

Ringde Glocalnets support ett antal gånger, gjorde de vanliga sakerna som de alltid säger man ska göra. (jo, har haft fel på nätet förr) Inget hjälpte. Nu verkar det funka igen. Telia here I come... Så trött på att det inte funkar. Telia har iaf snabbare service...

Guilden var i Mount Hyjal i dag, men dit kunde jag så klart inte följa med pga nätet. Har inte hunnit skaffa saker heller. 


Nu ska jag strax sova och ladda för en ny vecka. En vecka som verkar kunna bli helt ok. På tisdag är det familjeträff eller nåt och på onsdag ska jag hmm, förlora i Britannia igen.

I övrigt så hoppas jag att det blir uppehåll så vi kan måla klart på verandan, och byta några vindskivor på den samma.


Vad helgen ger återstår att se, inget inplanerat ännu, men det skulle vara kul att göra nåt annorlunda. Annorlunda innebär väl att gå ut antar jag ;)


OaO

Ovido - Quiz & Flashcards