Alla inlägg den 17 augusti 2008

Av Maglin - 17 augusti 2008 20:52

Var på "festival" i lördags. Vuxenskolan har kört en massa studiecirklar i form av band så de tillsammans med kyrkan i Nås å några till arrangerade en spelning på Storänget i Nås. Nyktert och städat, vilket ju i sin tur innebar att det var dåligt med folk... Fattar inte att Vansbrofolket inte kan gå ut nyktert :/ Störtlöjligt. Det var ju så dyrt inträde med, 40 spänn, för 6 band...


Första bandet missade vi, så det kan jag inte säga nåt om.


Andra bandet var Kattastråf, ett hmm tjejband bestående av kvinnor i 40-års åldern eller nåt, vet inte exakt. De körde en massa covers, bl a Midnight oil, CCR och liknande. Helt ok att lyssna på.


Sedan spelade Vendium (?), gamla Mötley-klassiker och liknande. Tyvärr var micken så låg i volym så tja... De var säkert bra =)


Efter det kom kvällens stjärnor i form av AFC då. Bra som alltid =) Impad att de kör nästan bara eget material och ändå inte är äldre än att de går i högstadiet och gymnasiet =) Skäms på er som missat dem =)


Därpå spelade Bender å Bender i form av Introitus. Inte min stil av musik men säkert jättebra för dem som gillar den stilen =) Finns på myspace om ni är nyfikna.


Sist på kvällen spelade Eternal, lokalt hårdrocksband det med. Dock äldre gubbs än de i Vendium och AFC. Måste berömma deras scennärvaro, riktigt kul att lyssna på deras musik.


Hamburgare fanns att inhandla.

På det hela en toppenkväll även om det blev lite kallt framåt natten.

Av Maglin - 17 augusti 2008 20:43

Suck, börjar få ågren för skolan nu. Två dagar kvar. Tycker det är så tråkigt...

Tack å lov har vi LiA från vecka 44 till efter jul så då är vi på annan plats. Sedan är det fem veckors ex-jobb på våren med.

Ska väl dock stå ut eftersom företagsstart antagligen väntar till nästa sommar. DET ska bli kul! Jaja, jag vet, det är skitjobbigt, men ändå =) Tro inte att det blir mindre jobbigt detta eftersom företaget handlar om rehabilitering... Mycket tid i höst kommer att gå åt till räknande =)


Idag kom Britt hem med en kattunge... Svart å vit med nåt som liknade ett M i pannan. Namnet? Mogatu så klart =) Se Zoolander ni som inte vet. Bra film för övrigt.

Kattstackarn är dock uppväxt i en lada och har nästan aldrig kelats med, så i början satt den bara å fräste åt alla fingrar som var i närheten. Nu sitter den under bardisken å acklimatiseras (hoppas jag).

Bild kommer bara den visar sig =) Skriver den för vi vet inte ens könet.

Litar på att Äbba tar hand om den, som hon gjorde med Eldräv.


Idag for Christian till Luleå för att gå på skola i fem år. Lovat hämta honom 2013.

Ovido - Quiz & Flashcards